ÁRCSÖKKENÉS! PRAXIS, MAGÁNRENDELŐ kialakítására is alkalmas, különleges, egyedi enteriőrökkel kialakított, prémium burkolatokkal ellátott exkluzív br. 176 m2 lakás   bútorozottan, Székesfehérvár belvárosában eladó

PRAXIS, MAGÁNRENDELŐ kialakítására is alkalmas, különleges, egyedi enteriőrökkel kialakított, prémium burkolatokkal ellátott exkluzív br. 176 m2-es lakás bútorozottan, Székesfehérvár belvárosában eladó

PRAXIS, MAGÁNRENDELŐ kialakítása alkalmas ingatlan, Székesfehérvár belvárosában, kilátással a Zichy ligetre 167 m2-es, nappali, 3 szobás, luxus tégla lakás, étkezővel, kamrral, 2 gardróbbal, 2 fürdőszobával és 2 erkélyes bútorozott eladó. A lakáshoz opcionálisan teremgarázsban egy gépkocsibeálló, valamint egy tároló is megvásárolható.

A luxuslakást magas minőségű építési alapanyagok és műszaki kialakítás jellemzi: 

okos-otthonként APP-ról vezérelhető, szobánként állítható fűtés- és világítás-szabályozással van ellátva, továbbá klíma, elektromos redőnyök, 3 rétegű hőszigetelt nyílászárók, felszerelt konyha, sok tároló és tágas terek gondoskodnak a kényelemről. A kiváló elosztású lakás minden tevékenységhez otthonos közeget kínál. A parkolás pedig távirányítású garázskapun keresztül, alagsori teremgarázsban lehetséges, ahonnan lift segíti a szintek közötti közlekedést.  

A különleges, egyedi enteriőrökkel kialakított, prémium burkolatokkal ellátott ingatlan exkluzív és tágas életteret biztosít új tulajdonosa számára, amelyet a képek élethűen reprezentálnak. A kiváló elhelyezkedésnek sétálva a történelmi belváros pár perc van, közelben a pirosmarty Színház, Vörösmarty Színház. Iskola, óvoda, gyógyszertárak gyalogosan is megközelíthetőek, a közelben a Bregyó sportközpont, és a városi uszoda. 

Értékálló, minden részlet igényes otthon – a nagy négyzetméter ellenére – alacsony rezsivel rendelkezik és gyorsan költözhető. 

Több képpel: https://ingatlan.com/szekesfehervar-belvaros/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/33457362


ÁR: 159,9 MFt.