Velencén a Strandhoz, központhoz közel eladó egy 130 m2-es újszerű, modern családi ház prémium kivitelben. Ár: 153 MFt

Velencén a Strandhoz, központhoz közel eladó egy 130 m2-es újszerű, modern családi ház prémium kivitelben.

Egy 130 m2-es ház 321 m2-es parkosított telken található. A földszinten előszoba, 22 m2-es nappali, konyha spájzzal, étkező, fürdőszoba és egy 12 m2-es hálószoba kerületi kialakításra. A nappaliból nyílik egy hangulatos fedett terasz. Az emeleten három világos 10-12 m2-es hálószoba, gardróbhelyiség, illetve külön fürdő és toalett található. Az egyik fürdőszoba zuhanyzós, a másik fürdőkádas kivitelű.

A konyha modern design elemeit hordozza, gépesített, és teljesen beépített. Az étkezőben kényelmes 8 fős étkezőszett családi, baráti összejövetelek helyszínéül szolgálhat. Design burkolatok, prémium minőségű kivitel az ingatlan minden részén a kerttől az épületig. 

Műszaki felszereltség magas elvárásoknak is megfelel: hőszivattyú, padlófűtés, motoros redőny, többféle helyiségben szabályozható fűtés, háromrétegű műanyag ablakok, biztonsági záras bejárati ajtó. A garázs elektromos, távirányítású garázskapuval felszerelt. A kert füvesített, parkosított. Ide tényleg csak be kell költözni… A fotó a jelenlegi állapotot tükrözi, nem látványterv.

Ár: 153 MFt

Bankfüggetlen hitel, referenciával rendelkező beruházó, PRÉMIUM minőség.

Megtekintés segítségével hétköznap és hétköznap is várjuk hívását!