SZÚNYOGHÁLÓ

SZÚNYOGHÁLÓK

Pliszé szúnyogháló: Az ajtónyílásba pontosan illeszthető pliszé ajtóháló csendes és könnyed működtetését precíz kivitel biztosítja. Gyorsan szerelhető, akadálymentes formulával rendelkezik. Többféle színválaszték dekoratív és modern kiegészítője lehet otthonának. Ha nem tud választani a rendelkezésre álló színmintákból, RAL színskála szerint egyedi színben is megrendelhető.

Keretes nyíló változat: erkélyajtók rovarok elleni védelmében nyújt jó megoldást. A keretnek köszönhetően a mágnescsíkkal záródó szúnyogháló ajtó kényelmes mozgatást, és tökéletes zárást biztosít. A rugós zsanérok miatt könnyedén csukódik az ajtó.

Tolóajtós szúnyogháló: Teraszajtóra, nagy méretű üvegfelületek esetén emelő-tolóajtóra ez a legjobb választás. A tolóajtó működtetése a beépített görgőknek köszönhetően könnyű és egyszerű. Egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben is rendelhető.

Rolós  mobil szúnyogháló: ablakoknál praktikus megoldás nyújt, hiszen a függőleges vagy vízszintes mozgatás révén szabad tér biztosítását is lehetővé teszi, illetve évszaknak megfelelően egyszerűen fel- és leengedhető. Alu házzal rendelkező modell.

Fix keretes szúnyogháló: a műanyag kerettel vagy igény szerint alumínium profilos változattal rendelhető. Előnye, hogy egyszerűen felszerelhető, és kedvező árban elérhető abban az esetben, ha nincs igény a szúnyogháló mozgatására.