Prémium otthon velünk

NYÍLÁSZÁRÓK FORGALMAZÁSA

NYÍLÁSZÁRÓK FORGALMAZÁSA

Az általunk forgalmazott termékek ötvözik az innovációt, funkcionalitást, a designt és az energiatakarékos forradalmi műszaki megoldásokat. Közvetlenül a gyártótól olyan ablakokat, teraszajtókat, tolóajtókat, bejárati ajtókat kínálunk, amelyek minden tekintetben megfelelnek a kor kihívásainak. Nyílászáróinkhoz kizárólag az Európában piacvezető német VEKA csúcsminőségű profilrendszereit használjuk, melyek garantálják a legmagasabb műszaki színvonalat és értékállóságot. Termékpalettánkat a PREMIUM Fenster System és az INTERNORM biztosítja.

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

A divatos alumínium pergolák a teraszok időtálló és korszerű kellékei. A minőségi alapanyagokból készült masszív szerkezetek garantálják a hosszú élettartamot. Az üveggel, screennel, motorral, LED világítással és fűtéssel felszerelhető kivitel, illetve a 125 fokban állítható lamellák biztosítják az időjárástól független természetközeli kényelmet. A napvédelem és a természetes fény szabályozására kínáljuk a modern, egyedi megjelenésű zsaluziáinkat, amelyek elektromotoros meghajtással is rendelhetőek.

ÉPÜLETFELÚJÍTÁS

ÉPÜLETFELÚJÍTÁS

Az ingatlanok felújítása értékmentés az otthonteremtésben. Lakások, nyaralók, családi házak teljes körű felújítását megvalósítjuk. A kivitelezést az Ügyfeleink által tervezett és leegyeztetett formában folytatjuk le, így a végeredmény az Ön elképzeléseit tükrözi.

PRÉMIUM INGATLAN

PRÉMIUM INGATLAN

Modern ingatlanok értékesítését, kreatív, testre szabott szolgáltatásunkon keresztül biztosítjuk Ügyfeleink számára annak érdekében, hogy az eladandó ingatlan új tulajdonosra találjon. Kiemelten fontos számunkra, hogy korszerű műszaki felszereltségű, illetve frekventált elhelyezkedésű lakások, házak kerüljenek portfóliónkba.