PREMIUM VEKA

PRÉMIUM VEKA 

MINŐSÉGI GARANCIA
Modern gépparkunk, tapasztalt kollégáink, valamint első osztályú alapanyagaink garantálják "A" kategóriás késztermékeink tartósan magas minőségét. A kiváló minőséget a Rosenheim-i típusú vizsgálatok is alátámasztják.

BIZTONSÁGOS OTTHON
Magas szintű betörésvédelem, mely biztonságot és védelmet nyújt családjának, már az alapkonstrukció esetén is. Ez a védelem tovább növelhető speciális vasalatok, üvegek, fogantyúk, kilincsek alkalmazásával.

KÖRNYEZETBARÁT ÉS TUDATOS
Környezettudatos szemléletünknek megfelelően ablakaink tartalmaznak újrahasznosított PVC-t.

DESIGN ÉS ERGONÓMIA
A PREMIUM ablakokat úgy alakítottuk ki, hogy minden tekintetben megfeleljenek a kor kihívásainak: termékeinkben egyaránt ötvöződik az innováció, funkcionalitás, az energiamegtakarításhoz szükséges forradalmi megoldások, illetve az elegáns megjelenés.

A formák és stílusok sokféleségének köszönhetően a kreatív elképzeléseknek semmi sem szab határt, legyen szó akár három- vagy négyszög, trapéz vagy íves nyílászáróról, egyedi toló vagy harmonika ajtóról.

A letisztult forma, a hófehér keret, vagy a gazdag színskála segítik a vásárlóinkat a tökéletes ablakok megkomponálásában.

HOSSZÚ TÁVON TARTÓS
Az "A" kategóriás profil masszív falvastagsága és a nyílászárókba beillesztett erős merevítővas kiváló statikai paraméterei garantálják a tartósságot és a hosszantartó használati értéket. További előny ablakaink színtartóssága, ezáltal a teljes élettartalomra biztosított az eredeti megjelenés megőrzése.

ZAJVÉDELEM A NYUGODT PIHENÉSÉRT
A zajterhelés csökkenti az otthoni légkör komfortját, és akár betegségek kialakulásához is vezethet. Az intelligens profilvezetésnek, valamint a megfelelő üvegezésnek köszönhetően a PREMIUM nyílászáró rendszerek védelmet nyújtanak a zajjal szemben, valamint magas szintű hangszigetelést biztosítanak.