TOLÓAJTÓK különböző profilokból erkélyekhez, teraszokhoz

TOLÓAJTÓK erkélyekhez, teraszokhoz

Kézi működtetésű toló: Ideális választás lehet kisebb erkélyek, teraszok esetén. 76, 82, 90 mm beépítési mélységgel, 150-280 cm szélesség, 120-240 cm magasság mérethatárig rendelhető.

Komfortműködtetésű toló-bukó: Tökéletes választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív, speciális nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők. 180-320 cm szélesség és 120-240 cm magasság mérethatárig elérhető.

A kézi és a komfort működtetésű tolóajtók mindegyik profilrendszerben elérhető, ablaktokból és kizárólag széles, erősített szárnyprofilból készül. 76, 82, 90 mm beépítési mélységgel rendelhető.

VEKAmotion 82 Emelőtoló: Az emelőtoló rendszer világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatóak. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet kiváló hőszigetelési értékkel: megnyitja a lakóteret, a legnagyobb fénybeáramlást biztosítja. Ezen túl az extrém alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja.