MÉG KEDVEZŐBB ÁRON! Pákozdon  174 m2-es nappali +5 szobás panorámás családi ház keresi új tulajdonosát. Ár: 74,9 MFt -> 69,9 MFt

Kiváló ingatlan vásárlási lehetőség Pákozdon, a Velencei-tó közelében 

A földszinten található kis előszoba gardróbbal, világos nappali, étkező, konyha, spájz, külön fürdőszoba káddal, toalett és két 20-25 m2-es szoba. Az emeleten tetőtér beépítéssel 4 db nagy méretű, 20 m2-es szoba kialakításra, külön fürdőszoba zuhannyal és második toalettre. A házban fa nyílászárók találhatóak és vegyes tüzelésű kazán, gázfűtés is a minden bekötés végett megoldható. A házban több erkély és egy kb. 25 m2-es pince található. Egy kb. 1000 m2-es telken veteményest, mandula- és barackfát ültetett, virágoskertet alakított ki a tulajdonos. Az erkélyekről a Velencei-tavi panoráma csodálatos látványt nyújt.

A ház költözhető, lakható állapotú, de kis ráfordítást igényel, így igazi családi otthon válik belőle.

A közelben iskola, buszmegálló, kisbolt, közel a központ, 7 perc autóútra a Velencei-tavi strandok. Sok kirándulási és sportolási lehetőség adódik a környéken. Székesfehérvár-Budapest vonalon el a település, közel az M7-es autópálya és jók a munkába járási lehetőségek.

CSOK és hitel ügyintézésben tudunk támogatni vásárlási szándékát.

Az ár irányár, és most csökkent - kiváló lehetőség!

Megtekintés érdekében 06-70-436-2512 telefonszámon tudunk időpontot egyeztetni. 😊