Pákozdon, a Velencei-tóhoz közel, szép utcában, nettó 152,8 m2-es, nappali+4 szobás, 2,5 fürdőszobás, ULTRAMODERN, ÚJÉPÍTÉSŰ PRÉMIUM KATEGÓRIÁS IKERHÁZ 16,6 m2 terasszal, duplagarázzsal eladó.

Az ingatlanon belül a ház központi eleme a 29 m2-es kényelmes nappali 10 m2-es konyha étkezővel egy légtérben kerül kialakításra. A konyhához kamra is kapcsolódik. A lakóingatlanban egy 14,6 m2-es főhálószoba, saját fürdőszoba, valamint két 12 m2-es hálószoba és egy 9,5 m2-es hálószoba található. Ezen kívül egy 6,2 m2-es fürdőszoba és egy további szoba áll rendelkezésre. A 4,7 m2-es előtér egy pakolós gardróbszekrénynek ad helyet. A terasz pergolával kerül felszerelésre. A 36 m2-es garázsba két gépkocsi beállására van lehetőség, amely egy 4 m2-es gépészeti helyiséggel egészül ki.

A ház modern belső kialakítással rendelkezik, és igényes, prémium minőségű kivitelezéssel épül, riasztó- és kamerarendszerre. Gazdaságos, korszerű fenntartásáról pedig a magas műszaki tartalom gondoskodik: német VEKA nyílászárók 3 rétegű üveggel, motoros aluredőny, hőszivattyús, napelemes fűtés/hűtés, elektronikus szellőztető rendszer, kamerarendszer, riasztóval ellátva, teraszon pergola, HÖRMAN elektromos nyitású garázs, távirányítású motoros kapu, térkő , épített kerítés. Opcionálisan kandalló kialakítható. 

A szani és a burkolatok a kivitelezés jelen fázisában még választhatóak.

A hozzávetőlegesen 1300 m2-es telken ikerház épül. A telkek szeparálhatóak. A település Budapest-Székesfehérvár tengelyen terül el. A közelben megtalálható buszmegálló, pár perc alatt elérhető az M7-es autópálya, Székesfehérvár és a Velencei-tó is a strandolni vágyóknak. A közelben az Agárdi Thermálfürdő télen és nyáron is wellness beállításokat kínál. A környéken kirándulási desztinációk, a sportolni vágyóknak biciklizés, kite, vitorlázás, futás, úszási lehetőség. 

PRÉMIUM Otthon prémium minőségben. Referenciával rendelkező építtető. 

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, keressen bizalommal elérhetőségeinken.